Üdvözöllek az OnlinePénzSzerzés Blogon!

AdfFly (Pénzkeresés)


Mi is az AdFly?

Az adfly egy linkrövidítős szolgáltatás amellyel akár napi 5$-t összegyűjthetsz a linkjeiddel.

Például: http://google.com --> http://adf.ly/1ZscMr

Miért jár ezért pénz?
Ha rákattintasz a linkre, láthatod, hogy bejön egy 5 másodperces reklám, ami ha letelt, a "SKIP AD" gombra kattintva nyithatjuk meg a teljes linket amit lerövidítettünk. Ez nekik ugye azért éri meg mert ők is pénzt kapnak a reklámokért amit reklámoznak a rövidített linkeken keresztül. Regisztráció: (Kérlek másold ki és illeszd be a következő linket ha AdBlockot használsz, köszönöm)
http://adf.ly/?id=5392918


Kifizetés
Az Adfly minden 1000 kattintás után 0.50 és 5 dollár közötti összeget fizet! A pénzt akkor tudjuk lekérni, ha összegyűlt 5 dollárunk, ami akár 1 hét alatt is összejöhet ha ügyesek vagyunk. Első olvasásra soknak tűnik 1000 kattintás, de ha belegondolsz, hogy mennyi helyre lehet posztolni őket (Facebook, twitter, youtube stb.) ahol nagy a nézettség akkor rengeteg kattintást össze lehet gyűjteni.

Az oldalon rengeteg tippet találhattok, hogyan szerezzünk minél több kattintást a linkjeinkre.

(Ezeket majd lejjebb találjátok meg)

A kifizetés pillanatnyilag PayPal-re, Payoneer-re és Payza-ra történik. A következő linkre kattintva regisztrálhatsz és kezdheted a pénzgyűjtést:

AdFly Statisztika: Kép
Kifizetési bizonylat: KépTippek
Referral program is van, ami meghívó rendszert jelent: az általad meghívottak után 20%-ot kapsz.
A meghívó linked bejelentkezés után a "Referreal" gombra kattintva találod meg.

Érdemes nagyobb oldalakon szétszórni a linkjeid, olyan oldalakon ahol nagy a látogatottság és sok ember megfordul. Mint pl. a közösségi oldalak (Facebook, YouTube, Twitter stb.) érdemes a YouTube videóid alá is beszúrni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése